Om oss

Child10

Child10s vision är en värld fri från människohandel av barn. Vi tror att förändring uppnås genom ett holistiskt arbete med barnets rättigheter i centrum. Tillsammans med gräsrotsorganisationer och andra ledande experter utvecklar vi effektiva lösningar och driver påverkansarbete för att bekämpa människohandel och annan exploatering av barn.

#intedinhora

#intedinhora är ett nätverk för och av personer med erfarenhet av kommersiell sexuell exploatering. Med kommersiell sexuell exploatering syftar vi på sexuella handlingar i utbyte mot någon form av ersättning. Sexuella handlingar kan vara att visa sig i en webbkamera, bli filmad i en sexuell situation eller ha sex eller göra sexuella handlingar med någon. Ersättningen kan vara allt från pengar, till droger, eller någonstans att bo.

Ellencentret

Ellencentret finns för dig som är mellan 15 och 25 år gammal, och som har erfarenheter av sex mot ersättning, sex som självskadebeteende, så kallad “sugardating”, eller att bli såld av andra. Hos oss får du gratis hjälp och stöd, oavsett kön eller könsidentitet. 

  • Du kan chatta anonymt med vår psykolog. 
  • Du kan få träffa en psykolog och gå i samtal eller behandling.
  • Du kan gå i gruppsamtal och träffa andra med liknande erfarenheter. 
  • Du kan få en egen stödperson att prata med återkommande via chatt.

Varför finns vi?
Därför att ingen ung person ensam ska behöva bära på skuld, skam eller sexuella trauman.